aanbod

Altijd op maat

Wij geven individuele therapie, relatietherapie en leertherapie voor therapeuten in opleiding. U kunt hiervoor terecht in onze praktijk maar ook beeldbellen is mogelijk. We starten altijd een intake en tijdens dit gesprek gaan we uitgebreid in op uw hulpvraag en u verwachtingen van de therapie. Door onze brede ervaring en opleiding zijn we in staat om elke behandeling op maat met u af te stemmen. De intake is natuurlijk ook een kennismaking waarin u kunt kijken of u bij ons op de juiste plek bent.

Contact opnemen

Wij bieden verschillende vormen van therapie

individuele therapie

Soms heb je een tijdje iemand nodig die je helpt weer bij jezelf te komen. Misschien heeft u specifieke klachten, loopt u met vragen of heeft u een behoefte om uzelf te ontwikkelen.

Wij behandelen psychische klachten als angst en onzekerheid, somberheid, onverwerkte emoties en trauma, stress en burn-out, verlies en verdriet, moeite met uitten of beheersen van emoties, gevoelens van schuld of irritatie, hooggevoeligheid, etc. Maar ook bij vastlopen in werk, relatie, opvoeding, contact met anderen, etc. kunt u bij ons terecht.

Lees meer

relatietherapie

Elke relatie heeft zo zijn problemen en soms kom je hier al pratende niet meer uit. Misschien zit uw relatie in een crisis of heeft u gewoon de behoefte om samen te groeien. Wij werken met veel relatiethema ’s zoals bijvoorbeeld het gevoel van uit elkaar groeien, veel ruzie maken, gevoelens van sleur, ontrouw, problemen rondom intimiteit, opvoedingskwesties, een concreet probleem wat tussen u in staat, etc.

Zo ‘n 750 koppels hebben wij inmiddels geholpen met hun relatieproblemen.

Lees meer

persoonlijke ontwikkeling

U hoeft geen psychische klachten te hebben om uzelf persoonlijk te willen verdiepen en ontwikkelen. Misschien hebt u levensvragen, bent u geinteresseerd in een bepaald onderwerp of wilt u meer uit het leven halen. Wellicht wilt u uzelf, uw denken, emoties en gedrag, uw drijfveren, behoeften en reacties beter leren begrijpen. Aan de hand van de onderwerpen die u inbrengt, werken we aan uw persoonlijke ontwikkeling.

Voor therapeuten in opleiding bieden we ook leertherapie.

Lees meer
  • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.
  • Relatietherapie begeleiding door één of twee therapeuten.
  • Afspraken in de avonden mogelijk.
  • Beeldbellen mogelijk met waarborging van uw privacy.

werkwijze

Aandacht maakthet verschil

De kracht van onze praktijk ligt in de persoonlijke benadering en de aandacht die we kunnen bieden. Als zelfstandigen zijn wij aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen maar wij zijn niet afhankelijk van een groter instituut. Hierdoor kunnen wij onze aandacht volledig kunnen richten op het geven van therapie. Wij hanteren geen wachtlijst en meestal kunt u al snel terecht voor een intake. Wij staan voor een persoonlijke benadering met professionele deskundigheid. Het is deze van mens-tot-mens benadering waar we in geloven en waarom we dit werk doen.

Lees meer

contact

U kunt ons bellen en mailen voor een afspraak of aanvullende informatie.