Gevoelens van leegte en zinloosheid

Waar word ik gelukkig van, wat bezielt me en waar heb ik passie voor? Wat is de zin van mijn leven? Waartoe ben ik hier en wat heb ik te doen? Volgens sommigen heeft het leven heeft geen enkele zin behalve de zin die je er zelf aan geeft. Anderen geloven eerder in een lotsbestemming of een hogere macht die ons begeleid en soms voor uitdagingen stelt. Weer anderen geloven dat leven nu eenmaal op zichzelf bestaat en geen diepere betekenis heeft. Waar u ook in gelooft, soms maken we mee dat we even geen zin ervaren.

Dit artikel wordt binnenkort verder gevuld.

Helmut Moelands
Mijn hart ligt bij het werken met mensen en van nature ben ik geïnteresseerd in dat wat hen bezig houdt. Als therapeut is het contact met mijn cliënten dan ook hetgeen wat me enthousiast maakt.