over ons

Samen het verschil maken

Sinds 2004 staan wij samen aan het roer van onze praktijk voor individuele en relatietherapie. Inmiddels hebben wij een paar duizend clienten weer op weg kunnen helpen in hun leven. Iedereen, elk verhaal en alle vragen waren uniek. Soms verdrietig of kwetsbaar, vol emotie of juist afgevlakt, vragen voor advies en reflectie, hobbels in het nu of pijn uit het verleden, soms herkenbaar in onze eigen gevoelens en soms verassend en onverwacht. Maar steeds mogen we dichtbij komen en dit ervaren we als een een voorrecht. We kunnen niet anders dan hier met aandacht en respect bij betrokken zijn.

We kunnen zeggen dat we ons werk met hart en ziel doen. Ieder op eigen wijze en vanuit onze eigen achtergrond. Lees hieronder meer daarover.

Contact opnemen Foto's praktijk

Annet Moelands

Mens zijn is niet altijd even eenvoudig. Tijdens ons leven krijgen we allerlei uitdagingen op ons pad. Ik vind het enorm moedig als iemand zegt: “Ik kan het even niet alleen”.
Ik ben elke dag dankbaar dat mensen zich open durven stellen. Ik ervaar als een voorrecht om dit werk te kunnen doen. Mijn manier van werken, kenmerkt zich door warme betrokkenheid en nabijheid. Ik ben daarnaast eerlijk, direct en transparant en maak gebruik van mijn intuïtie als dat dienend is.

“Ik geloof dat ieder mens de potentie en mogelijkheden in zich draagt om te groeien en te ontwikkelen, ieder op zijn of haar unieke eigen wijze. Vaak is met liefdevolle aandacht aanwezig zijn bij de kwetsuren, de eerste stap naar een nieuw begin”

Lees meer over Annet

Helmut Moelands

Mijn hart ligt bij het werken met mensen en van nature ben ik geïnteresseerd in dat wat hen bezig houdt. Als therapeut is het contact met mijn cliënten dan ook hetgeen wat me enthousiast maakt. De wijze waarop elk mens het beste van zijn leven probeert te maken, raakt en ontroert me.
Mijn werkwijze kenmerkt zich door vriendelijkheid, humor en aanvaarding van de persoon zoals hij is. Pas vanuit deze veiligheid kan het werk ook doelgericht, doortastend en soms ook confronterend zijn.

“Ik heb een diep respect voor de wijze waarop elk mens iets van zijn leven probeert te maken en geluk probeert te vinden.
Maar soms is het juist deze kracht waarmee we onzelf in de weg zitten”

Lees meer over Helmut

werkwijze

Aandacht maakthet verschil

De kracht van onze praktijk ligt in de persoonlijke benadering en de aandacht die we kunnen bieden. Als zelfstandigen zijn wij aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen maar wij zijn niet afhankelijk van een groter instituut. Hierdoor kunnen wij onze aandacht volledig richten op het geven van therapie. Wij hanteren geen wachtlijst en meestal kunt u binnen enkele weken al terecht voor een intake. Wij staan voor een persoonlijke benadering met professionele deskundigheid. Het is deze van mens-tot-mens benadering waar we in geloven en waarom we dit werk doen.

Lees meer

contact

U kunt ons bellen en mailen voor een afspraak of aanvullende informatie.