aanbod

Relatietherapie Breda

Juist als je om elkaar geeft, kun je elkaar erg raken. Met welk probleem u in uw relatie ook te maken heeft, wij van relatietherapie Breda denken dat het belangrijk is dat u samen over uw gevoelens praat. Als dit niet gebeurt of niet goed lukt, brengt dit uiteindelijk verwijdering en kan de liefde voor elkaar verdwijnen.

In relatietherapie ondersteunen wij u om in gesprek met elkaar te komen. We helpen om de onderliggende oorzaken te vinden van de relatieproblemen en de patronen die zijn ontstaan. Dit doen we op een manier waarbij u zich beiden veilig en gehoord kunt voelen. Vervolgens gaan we met u de stappen maken om uit deze patronen te stappen. Relatietherapie kan hierbij veel inzicht en verandering brengen.

Als relatietherapeuten zijn wij gedegen opgeleid in de relatietherapie en hebben wij inmiddels zo’n 750 koppels begeleid. Veruit de meeste koppels geven aan de therapie als fijn te ervaren en merken een positieve verandering in de relatie.

Relatietherapie Breda heet voortaan Praktijk AH.

Contact opnemen

Heb je vragen over relatietherapie?
Lees onze veelgestelde vragen.

Veel voorkomende thema 's

Relatiecrisis

Als je relatie in een crisis verkeert, wil je zo snel mogelijk hulp. Wij begrijpen…
  • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.
  • Relatietherapie begeleiding door één of twee therapeuten.
  • Afspraken in de avonden mogelijk.
  • Beeldbellen mogelijk met waarborging van uw privacy.

over ons

Samen hetverschil maken

Wij staan voor een persoonlijke benadering met professionele deskundigheid. Het is deze van mens-tot-mens benadering waar wij in geloven en waarom we dit werk doen.

Daarnaast streven we naar een optimale kwaliteit van de therapie die wij u bieden en voldoen ruimschoots aan de eisen die door de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Onze ontwikkeling als therapeuten is een continu proces d.m.v. na- en bijscholing, supervisie en intervisie.

Leer ons kennen

contact

U kunt ons bellen en mailen voor een afspraak of aanvullende informatie.