aanbod

Relatietherapie

Waarom relatietherapie… Juist als je om elkaar geeft, kun je elkaar erg raken. Met welk probleem u in uw relatie ook te maken heeft, wij denken dat het belangrijk is dat u samen over uw gevoelens praat. Als dit niet gebeurt of niet goed lukt, brengt dit uiteindelijk verwijdering en kan de liefde voor elkaar vedwijnen.

In relatietherapie wordt snel duidelijk wat relatieproblemen precies zijn en of er vanuit beide partners motivatie is om hieraan te werken.

Als relatietherapeuten adviseren en ondersteunen wij u beiden om in gesprek met elkaar tot de kern te komen. Wat ligt er nu eigenlijk onder waardoor de problemen zijn ontstaan? Vervolgens gaan we met u de stappen maken om uit deze patronen te stappen. Relatietherapie kan hierbij veel inzicht en verandering brengen.

Contact opnemen

Thema's waaraan je kunt denken

Relatiecrisis

Als je relatie in een crisis verkeert, wil je zo snel mogelijk hulp. Wij begrijpen…

  • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.
  • Relatietherapie begeleiding door één of twee therapeuten.
  • Afspraken in de avonden mogelijk.
  • Beeldbellen mogelijk met waarborging van uw privacy.

over ons

Samen hetverschil maken

Wij staan voor een persoonlijke benadering met professionele deskundigheid. Het is deze van mens-tot-mens benadering waar wij in geloven en waarom we dit werk doen.

Daarnaast streven we naar een optimale kwaliteit van de therapie die wij u bieden en voldoen ruimschoots aan de eisen die door de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Onze ontwikkeling als therapeuten is een continu proces d.m.v. na- en bijscholing, supervisie en intervisie.

Leer ons kennen

contact

U kunt ons bellen en mailen voor een afspraak of aanvullende informatie.