werkwijze

Aandacht maakt het verschil

Therapie is een persoonlijke en vaak ook een kwetsbare aangelegenheid. Wij denken dat het belangrijk is dat u zich prettig voelt bij uw therapeut en dat u het gevoel heeft dat hij of zij u kan ondersteunen in uw proces.

De therapie start altijd met een intake waarin we kennismaken en ingaan op de problemen die u in uw leven ervaart. U ontvangt algemene informatie en u heeft natuurlijk de gelegenheid om daar vragen over te stellen. Hierna nodigen we u uit om uw situatie en uw klachten aan ons voor te leggen en we zullen daar uitgebreid bij stilstaan. Samen met u komen we tot een concrete hulpvraag en bepalen we op welke wijze we hiermee aan het werk zullen gaan. Als wij denken dat wij u niet de juiste hulp kunnen bieden, komen wij tot een doorverwijzing.

Op dit moment hebben we geen wachttijd. Een eerste afspraak kan meestal snel ingepland worden.

Aan het eind van de intake wordt met u besproken wat we rondom uw klachten kunnen doen met therapie en of u daarmee door wilt gaan. Natuurlijk mag u hier ook thuis rustig over nadenken. Pas hierna worden er eventuele vervolgafspraken gemaakt. De intake is vrijblijvend maar niet kosteloos. Hier geldt het normale uurtarief.

Kwaliteit Kosten en vergoedingen

Ook beeldbellen via ons beveiligd platvorm is mogelijk

deskundigheid

Wij streven naar een optimale kwaliteit van onze dienstverlening. Onze beroepsverenigingen stellen hiertoe een aantal eisen rondom nascholing en praktijkvoering welke jaarlijks worden gecontroleerd. Omdat de kwaliteit van het werk zwaar weegt voor ons, voldoen wij ruimschoots aan deze eisen. Onze ontwikkeling als therapeuten is een doorgaand proces en continu blijven wij actief middels na- en bijscholing, supervisie en intervisie. Daarnaast zijn wij lid van het Tuchtcollege voor de Complementaire Zorg (TCZ) en de Geschillencommissie Complementaire Zorg (SCAG).

aandacht

De kracht van onze praktijk ligt in de persoonlijke benadering en de aandacht die we kunnen bieden. Als zelfstandigen zijn wij aangesloten bij de belangrijkste beroepsverenigingen maar wij zijn niet afhankelijk van een groter instituut. Hierdoor kunnen wij onze aandacht volledig richten op het geven van therapie. Wij staan voor een persoonlijke benadering met professionele deskundigheid. Het is deze van mens-tot-mens benadering waar we in geloven en waarom we dit werk doen.

  • Vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk.
  • Relatietherapie begeleiding door één of twee therapeuten.
  • Afspraken in de avonden mogelijk.
  • Beeldbellen mogelijk met waarborging van uw privacy.

over ons

Samen hetverschil maken

Wij staan voor een persoonlijke benadering met professionele deskundigheid. Het is deze van mens-tot-mens benadering waar wij in geloven en waarom we dit werk doen.

Daarnaast streven we naar een optimale kwaliteit van de therapie die wij u bieden en voldoen ruimschoots aan de eisen die door de beroepsverenigingen en zorgverzekeraars aan ons gesteld worden. Onze ontwikkeling als therapeuten is een continu proces d.m.v. na- en bijscholing, supervisie en intervisie.

Leer ons kennen

contact

U kunt ons bellen en mailen voor een afspraak of aanvullende informatie.